Webshop Nepal Care Foundation

Welkom!

Welkom in onze webshop! Zoals u op de website van de Nepal Care Foundation kunt lezen, heeft de stichting tot doel fondsen en middelen te werven. Hiermee kunnen Free Health Camps worden georganiseerd waardoor het mogelijk wordt om basis medische hulp/zorg aan de allerarmsten in Kathmandu en omgeving te kunnen bieden. Tevens heeft de stichting een hiervan afgeleid doel: het geven van 24 uurs ouderenzorg in Kathmandu en omgeving, waarbij regie op eigen leven het uitgangspunt is.
Voor het organiseren van de Free Health Camps zullen (financiële) middelen gevonden moeten worden. Voor de op te zetten ouderenzorg zal dit nog meer gaan gelden.

Webshop

In onze webshop verkopen wij typische Nepali producten gemaakt van Yak wol en Cashmere wol, allen Fairtrade geproduceerd! De netto opbrengst uit deze webshop komt volledig ten goede aan de Nepal Care Foundation! Tevens willen wij door deze verkoop de Nepal Care Foundation onder de aandacht brengen.

Naast de netto opbrengst verkregen door de verkopen in deze webshop, zamelen wij o.a. ook geld in door het houden van verschillende acties en laten wij ons graag uitnodigen bij verenigingen, organisaties en bedrijven om meer over onze activiteiten en over Nepal te vertellen en te laten zien.

Bij vragen kunt u ons bereiken via de gegevens zoals vermeld onder aan deze pagina of via info@nepalcarefoundation.com
Of maak gebruik van het contactformulier op de website van de Nepal Care Foundation.

Veel winkel plezier!

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers